Ipari

Tervezés

Alkatrészgyártó üzem, Kistelek
A területen több épületben folyik a fémmegmunkálás, tárolás, raktározás és az ezekhez tartozó irodai munka. Az épületek korszerűsítése, bővítése, átalakítása időszerű, mind szerkezetében, mind funkcióikban. A dolgozók részére a kiszolgáló funkciók, illetve a munkakörnyezet fejlesztése is megtörténik.

Borászat I., Tokaj
Bodrogolaszi területén meglévő üzem szociális- illetve irodaépületének felújítása és átalakítása, valamint egy új szőlő feldolgozó épület  képezte tervezési munkánkat. Az 1970-es években kialakított épületegyüttes a falu központjában helyezkedik el, műemléki környezetben, ennek megfelelően homlokzati megjelenésében a környező épületekhez kellett, hogy illeszkedjen, oly mértékben, hogy érezhetőek legyenek a rendeltetésbeli különbségek. Hagyományos építőanyagok felhasználásával egy reprezentatív épületegyüttes várja az ide látogatókat.

Borászat II., Tokaj
A tervezett beruházás során az építtető meglévő, romos állapotban lévő, 35-40 évvel ezelőtt kialakított üzem raktár és borkezelő épületét lebontja és egy új palackozó- raktár épületegyüttest kíván létrehozni. Tervezéskor nagy hangsúlyt
fektettünk arra, hogy a terület műemléki környezetben található, ezért ennek megfelelően az épület esztétikai megjelenése illeszkedjen a környezetbe.

Gépjavító műhely, Orosháza
A területen műhelyépületként funkcionáló épület korszerűsítése időszerű, mind szerkezetében, mind pedig funkciói átszervezésében. Az épület új tetőszerkezetet kap, valamint valamennyi nyílászáró cserére kerül. Korszerű, szekcionált ipari kapuk kerülnek beépítésére. A dolgozók részére a kiszolgáló funkciók, illetve a munkakörnyezet fejlesztése is megtörténik.

Kivitelezés

Aranyvessző Gyógyszertár, Orosháza

Az elkészült kétpói pálinkafőzde

Csiki Patika Gyógyszertár, Orosháza

Edith Optika Fotó Szalon Kft., Orosháza

FERROPONT üzlet, Orosháza

Gádorosi tájház kivitelezése, Gádoros

Hajléktalan szálláshelyek bővítése, Orosháza

Horváth Panzió, Gyopárosfürdő

Körúti büfé, Cukrászda, Orosháza

Neon2 Panzió, Gyopárosfürdő

OROSCO Kft. Logisztikai Központ, Orosháza

Pálinkafőzde kivitelezése, Kétpó

Sertéshízlalda, Orosháza

Száva Egészségügyi Központ, Orosháza

Szent István Patika, Orosháza

Víztorony helyreállítása, Orosháza