Rólunk

Rólunk

Az elmúlt évtizedek folyamán családi vállalkozásunk mindig is törekedett a hosszú távú és visszatérő együttműködésre megrendelőivel, alvállalkozóival egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy beszállítóinkkal is folyamatos a partneri kapcsolatunk több, mint 25 éve.

Kiszámítható, korrekt üzleti kapcsolatainkat tovább kívánjuk erősíteni a megrendelőink irányába. Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy partnereinknek és megrendelőinknek a jövőben is az elvárt minőségben nyújthassuk szolgáltatásainkat.

Műszaki felszereltség
A beruházások nagysága, illetve minőségi feltételei megkívánják a megfelelő gépesítettséget és műszaki felszereltséget. Az évek során sikerült olyan gépeket, járműveket és berendezéseket beszerezni, amelyek a gyors, pontos és minőségi munka elvégzését segítik.

Beszállítóink
Beszállítóink megválasztásánál elsődleges szempont a minőség és a megbízhatóság. Neves cégekkel állunk kapcsolatban és kölcsönösen törekszünk ezeket az üzleti kapcsolatokat hosszú távon is fenntartani.

Elengedhetetlenül fontos téglát és térburkoló anyagokat a Wienebergertől, a Leiertől és Frühwaldtól vásároljuk. Kereskedelmi tevékenységünk kapcsán, de kivitelezéseink során is folyamatos a kapcsolatunk a Baumittal, a Lasselsberger- Knauffal, a Terranovvával, melyek az országban az elsők között vannak a nemes vakolatok és a hőszigetelő rendszerek gyártásában. Továbbá a Mapei, Ilovszky Tűzép, Vasex, Asztács Bt. is beszállítóink között szerepel.