Tervezés

Tervezés

Ahogyan minden ember, úgy minden telek is egyedi, ezért nem hiszünk abban, hogy kétszer ugyanazt a tervet fel lehet használni. Az Ön által elképzelt épület nem típusterv révén, hanem az Ön személyes elképzelései alapján kerül megvalósításra. Véleményünk szerint a gondosan megtervezett épület többszörösen is megtérül: használhatóságban, megjelenésben, gazdaságos kivitelezhetőségben és üzemeltethetőségben.

Fiatalos csapatunk és dinamikus munkavégzésünk lehetővé teszi, hogy az ingatlan kiválasztásától az épület átadásáig, mind a tervezés, mind a kivitelezés alatt megrendelőink igényeit és elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsuk.

A legfőbb célunk, hogy a megbízóink elképzeléseire alapozva, korunk követelményeinek megfelelő, költséghatékony és fenntartható épületeket tervezzünk.

Az épületek megtervezése vagy áttervezése a legelső lépése egy építési beruházásnak. Egy új épületnél nagyon fontos már az építési telek megválasztása, hiszen az épületnek együtt kell majd élnie a telek adottságaival. Érdemes már a telek kiválasztása előtt felkeresni bennünket, hogy segíthessünk megtalálni az ideális ingatlant.
Irodánk a családi házak és lakóépületek tervezése mellett, középületek, ipari épületek és mezőgazdasági épületek tervezésével is foglalkozik.

Mérnökeinek:

Bartók Csilla Zsófiának hívnak. 1982-ben Orosházán születtem. Gyermekkorom óta érdekelt az építészet, a tervezés, ezért már középiskolát is ez alapján választottam. Édesapám mellett minden nyarat, szakmai gyakorlatot az általa vezetett építkezéseken töltöttem, így már fiatal koromban beleláttam nemcsak a tervezésbe, hanem a kivitelezésbe is.  Az építészmérnöki diploma megszerzése után építési műszaki ellenőri, felelős műszaki vezetői, illetve épületenergetikai tanúsítói képzettségeket is szereztem.

Jogosultságok:

  • Okleveles építészmérnök
  • Felelős műszaki vezető
  • Energetikai tanúsító
  • Építési műszaki ellenőr

Végzettségeim:

2010. Építési műszaki ellenőr (ME-É-I-MÉK 04-10147)

2010. Épületenergetikai tanúsító (TÉ 04-0262)

2008. Felelős műszaki vezető (MV-Ép/A-MÉK 04-10069)

2008. Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar, okleveles építészmérnök (É-04-0262)

2003. Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Kar, építészmérnök

2000. Vedres István Építőipari Szakközépiskola, érettségi

Munkahelyek:

2009 –           Egyéni vállalkozó, építész tervező

2010 – 2012. Proépítész Kft., ügyvezető igazgató

2008 – 2010. Arcus Építészműhely Kft. Kiskőrős, építész munkatárs

2004 – 2008. Bartók László építési vállalkozó, építész munkatárs

2003 – 2004. Vedres István Építőipari Szakközépiskola, szakmai oktató

Az évek folyamán kialakult egy megbízható és megfelelő szakmai tudással rendelkező, fiatal, dinamikus tervezői csapat.  A referenciáknál feltüntetett projektekben ők is nagy szerepet vállaltak, ezért mindenképpen fontosnak tartom, hogy név szerint is megemlítsem őket.

Ferenczi Tünde

2011. Pécs PTE-PMMK, építésztervező művész

Roszkos Gergő

2016. Pécs PTE-MIK, építésztervező

Nagy Tamás

1999. Győr SZIF, építésztervező
2006. Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar, okleveles építészmérnök

Molnárné Kőfalvi Ágnes

2008. Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar, okleveles építészmérnök

Molnár Imre